Jarní výprodej je tu! Nakupujte za zvýhodněné ceny.

Akvamarín

Akvamarín evokuje průzračnost krystalicky čisté vody. Údajně pomáhá překonat strach z mluvení. Říká se, že umožňuje mluvit jasně a bez hněvu, a to i v obtížných situacích. Z toho důvodu je skvělý pro řečníky, učitele a přednášející. Dále údajně uklidňuje a navozuje příjemné rozpoložení, může být tedy uklidňující, očistný a inspirující. Prý i zvyšuje a rozvíjí schopnost rychlé reakce. Jedná se o skvělý kámen pro meditaci.

O akvamarínu se traduje, že by měl umět potlačit depresi, hněv a podráždění. Dále zlepšit schopnost vyjádřit city, vnímat vnitřní hlas a kreativní myšlení.

Je to cestovní krystal. Údajně chrání ty, kteří cestují po moři, zmírňuje strach z vody a ochraňuje při cestování na dlouhé vzdálenosti.

Naleziště: Brazílie, Afghánistán, Madagaskar, Rusko, USA nebo Indie.

Vhodný pro tato znamení: Panna, Ryby, Váhy, Vodnář.

  • Čištění: Očištění provádějte pod tekoucí vodou, a pak jej položte na nabitý křišťál.
  • Dobíjení, následující po očištění: Akvamarín dobíjejte ve stínu nebo na denním světle, avšak ne na přímém sluníčku.

Na našem e-shopu najdete Akvamarín hned v několika velikostech - 8 mm, 6 mm, 3 mm a dále také valounky různých velikostí. Nabízíme také zlomky, které prodáváme na váhu.

Přírodní akvamarín - třída A+, korálky, modré, 8 mm Přírodní akvamarín - korálky, broušené, modré, 3 mm  Přírodní akvamarín - zlomky, 3~16x3~8 mm Přírodní akvamarín - oválky, 8~15x7~12x4~12 mmPřírodní akvamarín - neopracované valounky Přírodní akvamarín - korálky, broušené Přírodní akvamarín - korálky, modrozelené, 8 mm Přírodní akvamarín - zlomky

Doporučené produkty1