Jarní výprodej je tu! Nakupujte za zvýhodněné ceny.

Amazonit

Amazonit je označován jako kámen odvahy a pravdy nebo také naděje. Je skvělým pomocníkem při hledání vlastního „já“, objevení pravdy a k překonání strachu. Napomáhá ke svobodnému vyjadřování myšlenek a pocitů a k jasnému stanovení vlastních hranic a sebekázně. Zároveň se používá pro zlepšení komunikace a má prý harmonizující účinky. Uklidňuje a zbavuje napětí, zlepšuje intuici, psychické dovednosti a intelekt. Dokáže údajně vyrovnávat výkyvy nálady a dodává naději a důvěru v budoucnost. V období stresu napomáhá k uklidnění a relaxaci.

Ve finančních a riskantních situacích prý dokáže přinést štěstí a zlepšuje intuici. Hojí citová traumata, pomáhá v partnerské komunikaci, vyrovnává emoce, snižuje pocity strachu, obavy a úzkosti. Vyrovnává také mužskou a ženskou energii.

Amazonit má prý pozitivní vliv na uklidnění mozku a nervového systému. Přispívá k fyzické odolnosti, napomáhá k regulaci metabolismu a nastartování spalování tuků. Má vliv na zmírnění silné bolesti a migrény.

Naleziště: Kanada, USA, Namibie, Indie, Rakousko, Rusko nebo Brazílie.

Vhodný pro tato znamení: rak, vodnář, panna

  • Čištění: Vzhledem k citlivosti k prudkým změnám teploty, provádějte očištění pod proudem vlažné nebo mírně teplé vody. Minerál stačí pár minut podržet pod proudem a následně nechat oschnout nebo osušit bavlněným kapesníkem.
  • Dobíjení: Následuje po očištění. Amazonit nabíjejte za denního světla, vyhněte se však přímému slunci.

Na našem e-shopu najdete Amazonit ve vícebarevné variantě (odstíny modré, zelené a oranžové). Nabízíme jej ve velikosti 2, 3, 4, 6, a 8 mm. Najdete zde také komponenty v podobě přívěsku či amazonit ve tvaru nugetek.

Přírodní amazonit - korálky, vícebarevné, matné Přírodní amazonit - korálky, matné, modré Přírodní křemen - imitace amazonitu - korálky, vícebarevné Přírodní amazonit - korálky, zelené, třída A, Přívěsek z amazonitu, barevný Přírodní amazonit - nugetky

Doporučené produkty12