Jarní výprodej je tu! Nakupujte za zvýhodněné ceny.

Jaspis Netstone (hedvábný kámen)

Jaspis byl mnohá staletí uznávaný pro své magické a mystické vlastnosti. Je označován jako kámen ochrany, který přináší harmonii do těla i duše. Dokáže prý chránit před negativními vlivy z okolí a zmírnit znečištění ovzduší a elektromagnetický smog. Přináší vnitřní klid, dodává sílu rozvíjet vlastní osobnost a dokáže zklidnit nervový systém a emoce. Z tohoto důvodu může být dobrou oporou ve stresových a vypjatých situacích. Dodává odvahu k naplnění vašich záměrů a pomáhá při řešení konfliktů. Navíc prý potlačuje nebezpečné touhy a rozmary a naopak přivolává do života štěstí. 

Pokud potřebujete zlepšit vaše organizační schopnosti nebo podpořit představivost a rychlé uvažování, je to kámen právě pro vás. Věří se také, že pomáhá kráčet vpřed a neohlížet se za minulostí.

Jaspis údajně pomáhá v boji s nadměrnou únavou a je tak vhodný pro ty, kteří bojují s fyzickým nebo psychickým stresem. Je prospěšný také pro lidi s poruchami žaludku nebo pro ty, kteří trpí křečemi. Navíc údajně napomáhá v hojení tkáně, například úrazových ran.

Vhodný pro tato znamení: panna, ryby, vodnář

  • Čištění: Očištění provádějte pod proudem vlažné vody. Minerály stačí pár minut podržet pod proudem a následně nechat oschnout nebo osušit bavlněným kapesníkem.
  • Dobíjení: Následuje po očištění. Jaspis získává energii ze slunce. Stačí jej vystavit na několik hodin slunečním paprskům.

Na našem e-shopu najdete Jaspis ve variantě Netstone (hedvábný kámen/zebra) ve velikosti 8 mm.

Přírodní jaspis - korálky, zebra, netstone Přírodní jaspis - korálky, zebra

Doporučené produkty1