Jarní výprodej je tu! Nakupujte za zvýhodněné ceny.

Kameny podle znamení zvěrokruhu - Lev

Pozitivním účinkům drahých kamenů se věřilo již v dobách babylonských. Od té doby se drahé kameny dostaly téměř do všech náboženství a později byly přiřazeny k jednotlivým znamením zvěrokruhu. Více o zvěrokruhu se dozvíte v našem článku Minerální kameny podle znamení zvěrokruhu.

Lidé používali kameny nejen jako ozdobu, ale i jako talismany, které přinášejí jejich majitelům štěstí, bohatství, zdraví a další úspěchy. Některé kultury považovaly kameny jako ochránce jejich životů nebo dokonce jako léčiva. Věřilo se, že kameny mají nad lidským životem a zdravím moc a byly jim přiřazovány až téměř magické a kouzelné vlastnosti. 

Říká se, že pokud pro sebe zvolíte ten správný kámen, může vám předat svoji energii a může vám tak pomoci odhalit vaše silné vlastnosti, ochránit vás a dodat vám právě to, co zrovna potřebujete, například odhodlání v těžkých situacích.

Níže jsme pro vás vytvořili seznam kamenů, které se hodí pro lidi narozené ve znamení Lev. Tedy pro ty, kteří se narodili mezi 23. 7. – 23. 8.

drahé kameny pro lva

Všechny kameny hodící se pro Lva:

Křišťálcitrín, smaragd, granát, olivín, tygří oko, onyx, obsidiánachát, rubín, sluneční kámen, jantar, bronzit, medový jantar, rodochrozit, diamant, fluoritkarneol, pyrit a topaz.

Tento výčet vám může pomoci při výběru těch správných minerálů pro vás nebo pro někoho vám blízkého. Říká se však, že při výběru je dobré poslouchat vlastní intuici, a že první kámen, který vám padne do oka je ten pravý.

Doufáme, že vám článek pomohl. Pokud chcete vědět, jaké kameny se hodí pro další znamení, ucelený přehled najdete v článku Minerální kameny podle znamení zvěrokruhu.

Za tým Nubio, Jana

Doporučené produkty12