Jarní výprodej je tu! Nakupujte za zvýhodněné ceny.

Kameny podle znamení zvěrokruhu - Váhy

Pozitivním účinkům drahých kamenů se věřilo již v dobách babylonských. Od té doby se drahé kameny dostaly téměř do všech náboženství a později byly přiřazeny k jednotlivým znamením zvěrokruhu. Více o zvěrokruhu se dozvíte v našem článku Minerální kameny podle znamení zvěrokruhu.

Lidé používali kameny nejen jako ozdobu, ale i jako talismany, které přinášejí jejich majitelům štěstí, bohatství, zdraví a další úspěchy. Některé kultury považovaly kameny jako ochránce jejich životů nebo dokonce jako léčiva. Věřilo se, že kameny mají nad lidským životem a zdravím moc a byly jim přiřazovány až téměř magické a kouzelné vlastnosti. 

Říká se, že pokud pro sebe zvolíte ten správný kámen, může vám předat svoji energii a může vám tak pomoci odhalit vaše silné vlastnosti, ochránit vás a dodat vám právě to, co zrovna potřebujete, například odhodlání v těžkých situacích.

Níže jsme pro vás vytvořili seznam kamenů, které se hodí pro lidi narozené ve znamení Váhy. Tedy pro ty, kteří se narodili mezi 24. 9.– 23. 10.

minerální kameny pro váhy

Všechny kameny hodící se pro Váhy:

Akvamarín, růženín, obsidiánjaspis, chryzokol, bílý howlit, unakit, jadeit, kunzit, bílý opál, lepidolit, morganit, nefrit, sluneční kámen, avanturín, chiastolit, perly, růžový turmalín a safír.

Tento výčet vám může pomoci při výběru těch správných minerálů pro vás nebo pro někoho vám blízkého. Říká se však, že při výběru je dobré poslouchat vlastní intuici, a že první kámen, který vám padne do oka je ten pravý.

Doufáme, že vám článek pomohl. Pokud chcete vědět, jaké kameny se hodí pro další znamení, ucelený přehled najdete v článku Minerální kameny podle znamení zvěrokruhu.

Za tým Nubio, Jana

Doporučené produkty12