Jarní výprodej je tu! Nakupujte za zvýhodněné ceny.

Křišťál

Křišťál je čirá forma křemene. Funguje jako regulátor pro ostatní kameny. Je nejúčinnějším krystalem a velmi silným zesilovačem energie. Energii prý umí pohlcovat, uvolňovat i regulovat, což vede k naprosté harmonii. Zároveň povzbuzuje lidskou psychiku, samostatnost a sebezdokonalení. Je výborným pomocníkem pro meditaci. Ochraňuje před vším zlým a negativním, zvyšuje duchovní sílu a je schopen odstranit bloky, které v sobě lidé mají. Navíc údajně odstraňuje elektromagnetické záření, které vysílá elektronika a je schopen filtrovat všechny rušivé vlivy. Odstraňuje zábrany a strachy a bojuje s nespavostí. Pokud máte se spánkem problémy, dejte si křišťál k posteli, například na noční stolek.

Naleziště: Rakousko, Německo, Rusko, Mexiko, USA, Brazílie, Madagaskar a Česká republika (Písecko).

Vhodný pro tato znamení: blíženec, rak, štír, kozoroh, vodnář, lev

  • Čištění: Očištění provádějte pod proudem vlažné vody nebo v misce s vodou. Pokud zvolíte čištění pod proudem vody, podržte minerály pod proudem a následně je nechejte oschnout nebo osušte bavlněným kapesníkem.
  • Dobíjení: Následuje po očištění. Křišťál získává energii ze slunce. Stačí jej vystavit několik hodin slunečním paprskům.

Na našem e-shopu najdete přírodní či syntetický praskaný křišťál v bezbarvé variantě, avšak i v jiných barevných provedeních včetně pokoveného křišťálu a to například:

Nabízíme jej ve velikosti 2, 34610 mm. Dále zde naleznete také křišťálovou drůzu v šedé, růžové, modré, fialové, champagne či vícebarevné variantě. Křišťál si u nás na e-shopu lze také zakoupit po nitích.

Přírodní praskaný křišťál - korálky, bezbarvé Syntetický praskaný křišťál - korálky, růžové Syntetický praskaný křišťál - korálky, světle modré Syntetický praskaný křišťál - korálky, fialové

Syntetický praskaný křišťál - korálky, oranžové, Syntetický praskaný křišťál - korálky, zelené Pokovená drůza z přírodního křišťálu, šedá Pokovená drůza z přírodního křišťálu, růžová 

Drůza z přírodního křišťálu, modrá Drůza z přírodního křišťálu, fialová Pokovená drúza z přírodního křišťálu 7~12x5~10 mm, vícebarevná Pokovená drúza z přírodního křišťálu 7~12x5~10 mm, champagne 

Doporučené produkty12