Jarní výprodej je tu! Nakupujte za zvýhodněné ceny.

Láva (Lávový kámen)

Lávový kámen v sobě má energii sopky, díky které je prý silným ochranným kamenem. Chrání před psychickými i fyzickými útoky a vrací je zpět k jejich původci. Dodává prý vitalitu, podporuje hojení, přináší radost, pocit bezpečí, sebevědomí a odvahu. Prohlubuje spojení s přírodou. Potlačuje negativní energii a posiluje tu pozitivní. Síla lávy také podporuje odhodlání při životních změnách a pomáhá k dosažení cílů. Má údajně dobrý vliv na fantazii a aktivuje logické myšlení.

Láva je údajně projektivním kamenem, který odstraňuje negativní energii a potlačuje fyzický i psychický stres. Pomáhá při zklidnění emocí a je považována za kámen znovuzrození.  

Často se používá k prokrvení celého těla při masážích. Snižuje svalové napětí, posiluje imunitu a má relaxační účinky. Dobře prý působí na detoxikaci organismu a zmírňuje otoky, bolesti a záněty.

Naleziště: Filipíny, Čína, Havaj a další místa se sopečnou činností.

Vhodný pro tato znamení: váhy, štír, kozoroh 

  • Čištění: Lávu není potřeba pravidelně čistit ani nabíjet, protože si díky své síle se vším poradí sama. Pokud ji ale chcete očistit, provádějte čištění pod proudem vlažné vody a následně nechte oschnout nebo osušte bavlněným kapesníkem.
  • Dobíjení: Následuje po očištění. Stačí ji vystavit libovolně dlouho slunečním paprskům.

Na našem e-shopu najdete lávu jednak v černé a bílé barvě, avšak nabídku jsme dále rozšířili o další barevné varianty. Nabízíme ji ve velikostech 4, 6, 8 a 10 mm. Pokovenou lávu naleznete ve zlatém, stříbrnémrůžovém či vícebarevném provedení. Lávu si u nás na e-shopu lze zakoupit také po nitích.

Přírodní láva - korálky Přírodní láva - korálky Přírodní láva - korálky, růžovéPřírodní láva - korálky, šedé 

 Přírodní láva - korálky, pokovené, vícebarevné Přírodní láva - korálky, pokovené, zlaté Přírodní láva - korálky, pokovené, stříbrné Přírodní láva - korálky, pokovené, růžové

    

Doporučené produkty12