Jarní výprodej je tu! Nakupujte za zvýhodněné ceny.

Nefrit

Jadeit a Nefrit se často označují jako dvojčata. Liší se pouze svými odstíny, ale vlastnosti mají úplně stejné. Přitahují prý lásku a finance. Zároveň mají údajně vliv na prodloužení života a jsou vhodné jaké podpora pozitivní energie při obchodních jednáních nebo v kariérním růstu. Přináší také klid, mír a čistou mysl. Působí prý proti smutku a beznaději, uvolňují emoce, podrážděnost a uklidňují mysl. Učí samostatnosti a soběstačnosti. Navíc pomáhají navazovat nová přátelství a otevírají srdce.

Jadeit je označován jako kámen snů, díky kterému je možné své sny snadněji naplnit a kráčet za jejich naplněním. Pokud patříte mezi ty, kteří si ráno chtějí pamatovat sny, které se vám v noci zdají, dejte si Jadeit pod polštář. Údajně má na zapamatování snů pozitivní vliv. 

Nefrit má údajně také pomáhat předcházení nemocem a zdravotních potíží. Podporuje prý činnost srdce a oběhového systému. Doporučuje se také pro těhotné ženy nebo ty, které otěhotnět chtějí.

Naleziště: Kanada, Austrálie, USA, Barma, Čína, Mexiko a Rusko.

Vhodný pro tato znamení: váhy, rak, ryby

  • Čištění: Nefrit nepohlcuje negativní energii. Není jej tedy potřeba pravidelně čistit ani nabíjet. Čištění provádějte pod proudem vlažné vody a následně nechte oschnout nebo osušte bavlněným kapesníkem.
  • Dobíjení: Následuje po očištění. Nefrit získává energii ze slunce. Stačí jej vystavit na několik hodin slunečním paprskům. Avšak, jak uvádíme, nabíjení ani čištění není nutné.

Na našem e-shopu najdete jak přírodní tak i syntetický nefrit v mnoha pestrých barevných variantách a to například:

Nabízíme jej ve velikosti 3, 4, 6, 8 a 10 mm. Nefrit si u nás na e-shopu lze zakoupit také po nitích. Naleznete zde také komponenty v podobě přívěsků z nefritu.

Nefit 8mm, korálky bílé  Přírodní nefrit - korálky, růžové Přírodní bílý jadeit - korálky, červenobílé Přírodní bílý nefrit - korálky, matné, oranžové

Přírodní nefrit - korálky, matné, fialové Přírodní nefrit - korálky, matné, tmavě tyrkysové Přírodní malajsijský nefrit - korálky, černé Přírodní nefrit - korálky, růžovošedá,

Syntetický oceánský nefrit - korálky, růžovozelené Syntetický oceánský nefrit - korálky, modrozelené Přívěšek z bílého nefritu s očkem - bílý Přívěšek z nefritu, srdičko

 

Doporučené produkty12