Jarní výprodej je tu! Nakupujte za zvýhodněné ceny.

Opál

Opál obsahuje barvy i schopnosti všech dalších kamenů. Přináší prý štěstí, odhaluje vnitřní krásu člověka, probouzí duševní vize a dodává energii k životu. Napomáhá objevit a projevit vlastní “já”. Rozvíjí psychickou sílu, zesiluje zvláštnosti a ojedinělost charakteru. Vnáší údajně do života světlo, spontánnost a podporuje umělecké sklony. Posiluje také vůli k životu a optimismus. Zároveň patří mezi nejsilnější léčivé kameny. Má údajně schopnost léčit emoce a napomáhá k uklidnění srdce při emocionálním vypětí. Pomáhá při snižování deprese a překonávání trémy. Dodává vitalitu, energii a vytrvalost. 

Je také spojován s láskou a vášní. V uzavřených lidech napomáhá probouzet radost, nadšení a iniciativu. Odstraňuje zábrany, zesiluje city a vyvolává věrnost a loajalitu. 

Opál má prý pozitivní vliv při léčení infekcí a horečce. Má dobrý vliv na zrak, zmírňuje premenstruační syndrom a napomáhá k čištění krve a ledvin. 

Naleziště: Austrálie, Peru, Nový Zéland, Indie, USA, Mexiko nebo Brazílie.

Vhodný pro tato znamení: panna, váhy, střelec 

  • Čištění: Očištění provádějte pod proudem vlažné vody. Minerály stačí pár minut podržet pod proudem a následně nechat oschnout nebo osušit bavlněným kapesníkem.
  • Dobíjení: Následuje po očištění. Opál lze dobíjet buď ve stínu nebo v noci (při úplňku má dobíjení větší sílu).

Na našem e-shopu najdete opál ve velikosti 3, 4 a 8 mm. Nabízíme také syntetický kámen neboli opalit, a to v bezbarvé variantě ve velikosti 8 a 10 mm. Dále zde naleznete také zlomky, které prodáváme na váhu, či srdíčka

Syntetický opál - korálky, bezbarvé Syntetický opál - korálky, bezbarvé Syntetický opalit - srdíčka Přírodní opalit - zlomky, bílé Přírodní růžový opál - korálky, broušené Přírodní opál - korálky, africký, modrý Přírodní růžový opál - korálky, broušené, třída AB

Doporučené produkty3