Jarní výprodej je tu! Nakupujte za zvýhodněné ceny.

Regalit a jeho význam a účinky

Regalit, také známý jako "královský kámen" či "modrý král" Je odrůdou jaspisu z mořských sedimentů. Tento kámen je ceněn pro svou krásnou modrou barvu a má mnoho zajímavých vlastností, které ho činí jedním z nejoblíbenějších kamenů mezi sběrateli a milovníky drahých kamenů.

Barva
Regalit má typickou intenzivní modrou barvu, která může být různých odstínů od světle modré po tmavě modrou. Jeho krása spočívá v přirozených proužcích nebo žilkách, které tvoří jeho vzor. Tyto proužky jsou obvykle bílé nebo světle šedé a kontrastují s modrou barvou, což vytváří nádherný a elegantní vzhled.

Výskyt
Regalit se těží v různých částech světa, ale největší množství se nachází v oblastech, jako je Rusko, Chile, Kanada, Namibie a Indie. Každé naleziště může produkovat unikátní variace Regalitu s různými barvami a vzory.

Význam a účinky
Regalit má dlouhou historii v duchovních a léčebných tradicích. Je považován za kámen klidu a harmonie a často se používá k podpoře meditace a duchovního růstu. Mnozí věří, že Regalit má schopnost pomáhat s uvolněním stresu a napětí, a že může zvýšit intuici a porozumění. Často je spojován s uzeměním, lidem prý napomáhá ke stabilizaci života a podporuje sílu a jistotu. Lidé jej často používají k podpoře a rozvoji důvěry ve vlastní schopnosti a v sebe samotného. Podporuje také odvahu k uskutečnění cílů a závěrů. Regalit prý také podporuje tok energie a její proudění. Zabraňuje ukládání negativní energie a tvorbě bloků.
Podporuje také údajně organizační schopnosti a povzbuzuje představivost a dodává sílu proměnit myšlenky v činy.

Nabíjení: Regalit nabíjejte v noci, nejlépe v misce s vodou a křišťálem.
Čištění: Podržte jej pár sekund pod proudem tekoucí vody a následně nechte volně oschnout nebo osušte bavlněným ručníkem.

Vhodný pro tato znamení: Kozoroh, Vodnář, Ryby, Beran, Panna, Váhy, Štír

Na našem e-shopu najdete regalit v mnoha variantách i tvarech. Nejoblíbenější jsou 8 mm korálky, které nabízíme například v tyrkysové, růžové, červené, modrofialové nebo oranožové barvě. Celou nabídku regalitů najdete tady. Kromě klasckých kulatých korálků nabízíme i kostičky, nugetky nebo oválky.

Přírodní regalit - korálky, tyrkysový, 8 mm růžový regalit korálky Přírodní regalit - korálky, modrofialové, 8 mm Přírodní regalit - nugetky, červené, 6~10x5~8x4~6mm Heishi korálky ze syntetického regalitu, modré, 3~3.5x3~3.5x1.7~2.5 mm Heishi korálky ze syntetického regalitu, červené