Jarní výprodej je tu! Nakupujte za zvýhodněné ceny.

Růženín

Není divu, že růženín patří u našich zákazníků mezi ty nejoblíbenější. Jedná se o kámen lásky, krásy a harmonie. Dodává prý životní energii a do života přináší mír, podněcuje něžnost, projevování citů, vnitřní klid a pohodu. Upevňuje přátelství, dává sílu k odpuštění a pomáhá uvolňovat emoce. Je výborným společníkem na cestě k sebelásce a sebeúctě. Růženín můžete využít i pro podporu fantazie, kreativity, trpělivosti a tvořivosti.

Má údajně pozitivní účinky na ledviny, srdce, játra a plíce. Odvádí z těla škodlivé látky a přebytečné tekutiny. Navíc má dobrý vliv na pohlavní orgány a problémy s neplodností. 

Naleziště: Madagaskar, Brazílie, Česká Republika, Keňa, Indie, Namibie, Rusko, Skotsko, USA.

Vhodný pro tato znamení: váhy, štír, blíženec, býk

  • Čištění: Očištění provádějte pod proudem vlažné vody, nejlépe každých 14 dní. Minerály stačí pár minut podržet pod proudem a následně nechat oschnout nebo osušit bavlněným kapesníkem.
  • Dobíjení: Následuje po očištění. Růženín se dobíjí na měsíčním světle nebo položením na nabitý krystal nebo ametyst. Růženín nedobíjejte na slunci, mohlo by dojít k jeho vyblednutí.

Na našem e-shopu najdete přírodní růženín v matné, lesklé či pokovené variantě. Přírodní růženín nabízíme ve velikosti 3, 4, 6, 8 a 10 mm. Růženín si u nás na e-shopu lze zakoupit také po nitích. Nabízíme také komponenty v podobě přívěsků z růženínu nebo zlomky, které se prodávají na váhu. Dále pak nugetky, srdíčka, heishi korálky a mnoho dalšího.

Korálky z matného růženínu Korálky z růženínu Korálky z růženínu Pokovený přírodní růženín - korálky

Přírodní růženín - srdíčka, broušená Přírodní růženín - valounky Heishi korálky z přírodního růženínu Přírodní růženín - nugetky

 Přírodní růženín - dojjehlan Přívěsek z růženínuPřírodní růženín - zlomkyPřírodní růženín - korálky, broušené

Doporučené produkty12