Jarní výprodej je tu! Nakupujte za zvýhodněné ceny.

Sluneční kámen

Sluneční kámen prý funguje podobně jako slunce. Dodává dobrou náladu, podporuje optimismus a přináší novou energii. Pomáhá prý najít vlastní potenciál, sílu jej plně využít a řídit svůj vlastní osud. Pokud máte problém říkat lidem “ne”, je to kámen právě pro vás. Navíc učí být nezávislým a pozitivním člověkem a snižuje pocity strachu a stresu. Snižuje také pocit neúspěchu a podporuje pocit sebeúcty a sebedůvěry. Balancuje sílu ohně a údajně posiluje odvahu a předchází syndromu vyhoření.

Je výborným pomocníkem pro ty, kteří trpí na sezónní poruchy nálady, vlivem střídání ročního období.

Má údajně pozitivní vliv na trávicí trakt a chronickou bolest v krku. Udržuje v rovnováze všechny orgány a pomáhá při bolestech v kloubech.

Naleziště: Indie, Kanada, Madagaskar, Norsko, Rusko a USA.

Vhodný pro tato znamení: býk, rak, střelec

  • Čištění: Očištění provádějte pod proudem vlažné vody. Minerály stačí pár minut podržet pod proudem a následně nechat oschnout nebo osušit bavlněným kapesníkem.
  • Dobíjení: Následuje po očištění. Sluneční kámen získává energii ze slunce. Stačí jej vystavit na několik hodin slunečním paprskům.

Na našem e-shopu najdete sluneční kámen v matné a lesklé variantě o velikosti 3 a 8 mm. V nabídce máme také heishi korálky či pokovené nugetky

Korálky ze slunečního kamene Přírodní sluneční kámen - korálky, Přírodní sluneční kámen - heishi korálky, Přírodní sluneční kámen - korálky, broušené

Pokovený sluneční kámen - nugetky Pokovený sluneční kámen - korálky, broušené

Doporučené produkty6