Jarní výprodej je tu! Nakupujte za zvýhodněné ceny.

Tygří oko

Tygří oko se považuje za kámen změny. Připomíná, že změny k životu patří, nehledě na to, jak těžké někdy jsou. Pomáhá údajně se se změnami lépe vyrovnat, dodává sebevědomí, sílu a odhodlání do nových začátků. Během změn dodává vnitřní klid. Přináší odvahu a trpělivost a pomáhá k objektivnímu rozhodování bez přítomnosti rušivých emocí. Bojuje s beznadějí, pocity strachu, úzkostmi a napětím. Vede ke snížení sebekritiky a k hledání vlastní ceny a sebelásky. Zlepšuje prý také náladu, dodává sílu k dosažení vytyčených cílů a má pozitivní vliv na koncentraci a kreativitu. Do života přináší štěstí a bohatství a dodává vitalitu a napomáhá ke zvýšení fyzické síly.

Pokud jste tvrdohlaví nebo chcete zvýšit svoji koncentraci a kreativitu, je pro vás tygří oko právě tím pravým minerálem. Spolu s Tyrkysem je kamenem cestovatelů. Tygří oko ochraňuje cestovatele na jeho dlouhých cestách do ciziny.

Má údajně posilovat imunitu a pozitivně ovlivňovat hojení a pevnost kloubů a kostí. Napomáhá také při poruchách osobnosti, mírní stres a reguluje nadměrnou sexuální touhu. Říká se, že je vhodným kamenem pro detoxikaci organismu a regulaci metabolismu.

Naleziště: JAR, Namibie, Čína, Indie, Austrálie, Kalifornie nebo Ukrajina.

Vhodný pro tato znamení: panna, býk, blíženec, rak

  • Čištění: Očištění provádějte každých 15 dní pod proudem vlažné vody. Minerály stačí pár minut podržet pod proudem a následně nechat oschnout nebo osušit bavlněným kapesníkem.
  • Dobíjení: Následuje po očištění. Tygří oko získává energii ze slunce. Stačí jej na pár hodin vystavit slunečním paprskům. Pro zvýšení účinku nabíjení můžete Tygří oko nabíjet spolu s krystalem.

Na našem e-shopu najdete tygří oko v barevných kombinacích s černou a to například:

Nabízíme jej ve velikosti 2, 4, 6 a 8 mm. V nabídce naleznete také komponenty v podobě přívěsků. Dále také válečky, srdíčka nebo oválky.

Přírodní tygří oko - korálky, černohnědé Přírodní tygří oko - korálky, černohnědé, broušené   Přírodní tygří oko - oválky Přírodní tygří oko - korálky, purpurovéPřívěsek z broušeného tygřího oka s hranou z mosazi  Přírodní tygří oko - korálky, černomodré  Přírodní tygří oko - korálky, fialovočerné Přírodní tygří oko - korálky, černozelené

Doporučené produkty2