Jarní výprodej je tu! Nakupujte za zvýhodněné ceny.

Howlit

Howlit, jiným jménem Magnezit je kámen klidu a uvolnění. Je prý výborným pomocníkem k navození pocitu klidu, je vhodný pro meditaci a dodává harmonii. Pomáhá přijímat ostatní takové, jací jsou, napomáhá stát se odolnější vůči stresu a uklidňuje ve stresových situacích. Pokud bojujete s nervozitou a častou podrážděností, je to ten pravý kámen právě pro vás. Má příznivý vliv na rozpoznávání vlastních myšlenek a pocitů a probouzí bezvýhradnou sebelásku. Má také dobrý vliv na kreativitu a stimuluje lidskou paměť. Jeho majitelé mají proto větší chuť nasávat nové informace a znalosti. Zároveň podporuje pochopení vlastních negativních myšlenek a emocí.
Říká se také, že je vhodný pro ty, kteří mají problém se spánkem. Stačí, když si jej položíte pod polštář. 

Napomáhá údajně ukládat vápník v těle, což je důležité pro kosti, zuby i svaly. Snižuje napětí ve svalech a tím uvolňuje celé tělo. Přináší také úlevu při bolestivé menstruaci a migrénách.

Naleziště: Austrálie, Brazílie, USA, Polsko, Turecko a Čína.

Vhodný pro tato znamení: váhy, vodnář, rak

  • Čištění: Očištění provádějte pod proudem vlažné vody. Minerály stačí pár minut podržet pod proudem a následně nechat oschnout nebo osušit bavlněným kapesníkem. Howlit však nenamáčejte příliš dlouho. Jedná se o měkký kámen, který má sklon k drolení.
  • Dobíjení: Následuje po očištění. Howlit dobíjejte na měsíčním světle, nejlépe za úplňku.

Howlit je poměrně měkký kámen. Noste jej tedy opatrně a vyhněte se stykům s olejovými parfémy, které by jej mohly zabarvit. Doporučuje se jej také nenosit v extrémně slunečném a horkém počasí.

Na našem e-shopu najdete přírodní howlit v matné, lesklé či modré variantě variantě o velikostech 2, 4, 6, 8 a 10 mm. Nově pro vás máme také fazetovaný bílý howlit. Howlit si u nás na e-shopu lze zakoupit také po nitích. V nabídce naleznete komponenty v podobě přívěsků z howlitu či zlomky, které prodáváme na váhu. Dále u nás také najdete heishi korálky, válečky či srdíčka.

Korálky Howlit, Magnezit Detail howlit korálkyMatný howlit korálky Přírodní howlit - zlomky

Přírodní howlit - korálky, modré Přírodní howlit - srdíčka Heishi korálky ze syntetického howlitu Přívěsek z broušeného howlitu

Přírodní howlit - válečky Přírodní howlit - korálky, broušené Přírodní howlit - korálky, modré Přívěsek z howlitu

Doporučené produkty12